لوگو موبایلی

روزی را از آنچه درون زمین پنهان است بجویید.

دستورالعمل فنی خشک کردن زعفران

ثبت امتیاز post

دستورالعمل فنی خشک کردن زعفران



1-  روش سنتی:

در این روش معمولاً زعفرانهای دسته بندی شده را در داخل سبد و با ظروفی مشابه که دارای سوراخهای ریزی است قرار می دهند و روی آن را با پارچه نازکی می پوشانند. . آنگاه این ظرفها را در اتاقی که دارای حرارت مناسبی است قرار می دهند و یا آنها را از سقف می آویزند هر چند روز یکبار دسته های زعفران را بر می گرداند تا خشک شوند.در صورت وجود آفتاب مناسب، بعضی از کشاورزان روزی چند ساعت ظروف زعفران را در سایه آفتاب قرار می دهند تا فرآیند خشک شدن تسریع یابد. زمانی که زعفران رنگ قرمز تیره به خود بگیرد و با فشار بین دو انگشت خرد شود می توان گفت که زعفران خشک شده است.



 

معایب روش سنتی :

طولانی بودن مدت زمان خشکاندن

افت کیفی محصول

افزایش امکان کپک زدگی                                                                                             

افزایش امکان آلودگی به انواع میکروبها

افزایش امکان آلوده شدن به مواد خارجی

تیره شدن زعفران های حاصله

بالابودن میزان رطوبت

 

 



۲. روش تستینگ (الک و هیتر) :

 



این روش به روش اسپانیایی نیز شهرت دارد، بواسطه ارزان بودن سیستم وحمایت های وزارت جهاد کشاورزی از روشهای معمول در میان کشاورزان می باشد. خلاصه مراحل کار به صورت زیر می باشد:



 کلاله های جداشده از گل به مقدار ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم را بلافاصله به توری های مخصوص منتقل و آماده خشکاندن می نماید. استقرار توری با فاصله معین بر روی منبع حرارتی که بتواند ۷۵ درجه گرما را به طور یکنواخت و غیرمستقیم در قسمت زیر توری و بدون برخورد شعله مستقیم تامین نماید. پس از تنظیم حرارت توری محتوی زعفران را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی دستگاه گذاشته و در این حالت به هیچ وجه زعفران دست زده نمی شود. پس از ۲۰ دقیقه توری خالی دیگری را روی توری محتوی زعفران قرار داده و هر دور توری را با هم برداشته طوری می چرخانند که زعفران به طور کامل در توری دوم تخلیه گردد. مجدداً توری را روی دستگاه قرار داده و پس از ۱۵ دقیقه همین عمل را تکرار می کنند. زعفران داخل توری خشک شده و بایستی به ظرف مخصوص نگهداری محصول منتقل شود. بهتر است زعفران خشک شده را از توری مستقیماً روی پارچه کاملاً تمیر تخلیه نموده تا زعفران کاملاً خنک شود. پس از خنک شدن زعفران را به ظرفی تمیز و محکم منتقل نموده و تا زمان عرضه به بازار در جای خشک و خنک نگهداری شود.



 



توزیع و فروش دستگاه خشک کن زعفران

 



ارسال از طریق اتوبوس وپست تیباکس. پرداخت وجه درب منزل نداریم. فقط کارت به کارت.

 



 3869 964 0915 مهندس  قاسمی

 

 

فهرست مطالب

اشتراک گذاری مطلب

تلگرام
واتساپ
توییتر
فیسبوک
برچسب ها
09151607982 (25) 09159643869 (29) استعلام نهال زرشک بی دانه (16) بهترین وقت خرید زرشک چه زمانی است؟ (16) خرید نهال زرشک (17) خرید پیاز زعفران (9) روش قلمه زدن درختچه زرشک زینتی (14) روشهای تکثیر زرشک (16) زمان برداشت زرشک (16) شرایط کاشت باغ زرشک (14) عرضه مستقیم نهال زرشک پلویی (14) عملکرد زعفران (8) فروش انواع نهال زرشک و عناب (16) فروش اینترنتی پیاز زعفران (9) فروش درختچه زرشک (16) فروش نهال زرشك (18) فروش نهال زرشک در اصفهان (16) فروش نهال زرشک در مشهد (16) فروش پیاز زعفران (9) فصل برداشت زرشک در خراسان جنوبی (16) قلمه زدن زرشک (16) قیمت نهال زرشک (14) قیمت پیاز زعفران (10) محاسن کشت نهال زرشک (16) مدیریت آبیاری و نحوه ی کاشت زرشک (16) مزایای نهال زرشک (16) نحوه کاشت نهال زرشک (16) نهال زرشك (18) نهال زرشك قاين (16) نهال زرشک اصلاح شده (16) نهال زرشک بی دانه (16) نهال زرشک بیدانه (16) نهال زرشک سیاه (16) نهال زرشک قرمز پفکی بدون هسته (16) نهال زرشک پاجوش دو ساله (16) نهال زرشک کرج (16) نکات مهم درباره کاشت زرشك (14) نکات کاربردی درباره کاشت، داشت و برداشت زرشک (14) هرس درخت زرشک (14) همه خواص زرشک (میوه،برگ و ریشه) (14) پاجوش زرشک بدون دانه (16) کاشت داشت و برداشت زرشک (16) کاشت زرشک در گلدان (16) کاشت زعفران (9) کاشت نهال زرشک. (16)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *