گل و گیاه قاسمی09151607982 – 09159643869 , عرضه مستقیم پیاز زعفران از پایتخت زعفران ایران و جهان(قاین)

عرضه مستقیم پیاز زعفران از پایتخت زعفران(قاین) , عرضه مستقیم نهال زرشک از قاین پایتخت یا قوت سرخ09151607982 – 09159643869

خانه » نهال های میوه ای پیوندی » زرشک » نکات کاربردی درباره کاشت، داشت و برداشت زرشک09159643869 – 09151607982
0 votes
FavoriteLoadingافزودن به علاقمندیها

 

نکات کاربردی درباره کاشت، داشت و برداشت زرشک

*خاک مناسب برای پرورش گیاه زرشک، خاکی آهکی با بافت لومی تا لومی شنی است.

*بهترین زمان برای کاشت نهال زرشک به صورت پاجوش اواخر آبان و اوایل آذر است.

*مناطق کوهپایه ای بهترین مناطق کشت و پرورش زرشک است.

*فاصله کاشت ۲ گیاه زرشک از یکدیگر روی پشته ها باید حداقل ۴ متر باشد.

*مناسب ترین روش برای تکثیر زرشک استفاده از پاجوش ۲ تا ۳ ساله و از درختان حداقل ۶ تا ۱۰ ساله است.

عملیات داشت:

*زمان خواب درخت بهترین زمان چالکود است.

*آبیاری بیش از اندازه در زمان گل دهی زرشک باعث ریزش گل و کاهش تولید می شود.

*بهترین مدار آبیاری ۸ تا ۱۲ روز است.

*رعایت نکات بهداشتی در طول چرخه تولید و فرآوری محصول در افزایش صادرات نقش مهمی دارد.

*استفاده از یخ آب روشی مناسب برای مبارزه با علف های هرز و آفات زرشک در زمستان است.

هرس زرشک:

*هرس و تغذیه اصولی، راهکاری کلیدی در مبارزه با سال آوری زرشک است.

*هرس از سال چهارم همزمان با جدا کردن پاجوش ها آغاز می شود. *مناسب ترین روش هرس درخت زرشک ۲ تا ۳ پایه است.

*هرس هر ۲ سال یک بار از برداشت زرشک در آبان انجام می شود.

*هرس پاییزه و حذف ترک های روی تنه و سوزاندن آن ها نقش مهمی در کاهش خسارت زنبور شاخه خوار دارد.

برداشت زرشک:

*برای حفظ رنگ قرمز زرشک و بازارپسندی آن باید عملیات خشک کردن با حرارت ملایم و مطلوب و نگهداری آن در شرایط عادی با رطوبت بالا انجام می شود.

*از انباشته کردن زرشک تازه روی هم به قطر بیش از ۱۰ سانتی متر خودداری کنید. *استفاده از هورمون اتفن ۲ تا ۳ هفته مانده به برداشت موجب تسهیل در امر برداشت و کاهش هزینه ها می شود.

*بهترین روش برداشت زرشک با شاخه است.

*مناسب ترین روش خشک کردن محصول زرشک در جایگاه های بهداشتی زرشک خشک کنی و به صورت داربستی است.

پخش و توزیع نهال زرشک خوراکی قرمز بدون هسته(پلویی)ازپایتخت یاقوت سرخ قائنات
 ارسال به سراسر کشور 
 دارای تاییدیه سازمان حفظ نباتات

 مهندس قاسمی  7982 160 0915  -  3869 964 0915

 

 

 

استفاده از زرشک و آب زرشک به قدیم الایام می رسد که پزشکان سنتی گذشته به دلیل توصیه خود به اشخاص آن زمان سعی در معالجه بسیاری از امراض داشته اند که انسانها امروزه نیز بی بهره نیستند.

معمولاً هر وقت که بحث از آب زرشک به میان می آید در ذهن افراد بطری های آماده آب زرشک که بر روی برچسب آن نوشته شده آب زرشک طبیعی تداعی می شود، وقتی با دقت به برچسب که باید نشانگر سلامت محصول باشد دقت کنیم متوجه می شویم که محصولی که قرار است مصرف کنیم طبیعی نبوده و حتی حاوی نگهدارنده های شیمیایی که خود آنها برای دستگاه گوارش مضر هستند می باشد. وقتی صحبت از طبیعی بودن محصولی به میان می آید باید خود دست به کار شد و آن را آماده و مصرف کرد.نکاتی که باید در مورد آب زرشک توجه کرد این است که ابتدا باید زرشک مخصوص آبگیری که ازخانواده زرشک قرمز(زرشک پلویی) است را انتخاب کرد، این نوع زرشک دارای مشخصاتی است مانند جسه ای نسبتاً بزرگتر از زرشک قرمز ، دارای رنگ آلبالویی تیره و حاوی هسته که معمولاً این نوع زرشک به “زرشک سیاه” معروف است، زرشک سیاه را می توان در بسیاری عطاری ها که هم به صورت تازه و خشک ارائه می شود و در تمام فصول سال موجود است را خریداری کرد، در ادامه به خواص درمانی و همچنین طرز تهیه آب زرشک طبیعی اشاره ای خواهیم داشت.

امید است این مطلب مورد توجه شما خواننده گرامی قرار گرفته و ما را از دعای خیر خود فراموش نکنید.

خواص درمانی

تقویت سیستم ایمنی بدنحاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین ثتصفیه کننده خونتنظیم فشارخون تنظیم قند خون پایین آورنده چربی خونپایین آورنده اوره شستشوی کبد و کلیه بهترین دوست کبد و پوستروشن کننده پوست صورتبهترین در درمان آفت دهانمفید در درمان جوش صورت و بدنبهبود گوارش و کوچک کننده شکممفید در درمان سنگ کیسه صفرارفع عطش(بهترین برای افرادی که بیش از اندازه به آب احساس نیاز می کنند )بهترین جایگیزین برای قرص متفورمین

طرز تهیه و روش مصرف آب زرشک

مقدار 250 گرم زرشک سیاه را پس از تهیه و پاکسازی با آب سرد به صورت ملایم بشویید. سپس آنرا داخل ظرفی غیر فلزی با 6 تا 8 لیوان آب خیس کرده و پس از مدت 24 ساعت مخلوط را داخل مخلوط کن ریخته هم بزنید. مخلوط بدست آمده که حاصل خرد شدن کامل زرشک سیاه است را با استفاده از پارچه صاف کرده و به بطری های شیشه ای جهت نگهداری منتقل کنید. بهتر است هر روز صبح ناشتا ترجیحاً قبل از طلوع آفتاب یک لیوان و شب موقع خواب نیز یک لیوان میل نمایید.

نکات مهم

برای افرادی که مبتلا به سرفه های خشک هستند مضر است.مصرف زیاد آب زرشک به صورت روزانه توصیه نمی شود مقدار گقته شده در طول 24 ساعت کافی می باشد.

 

Hits: 1400

فروش پیاز زعفران قاین فروش پیاز زعفران قاین مبارزه با موش مزارع زعفران
  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

نوشته های محبوب

the_title()

فروش پیاز زعفران , قیمت پیاز

 آغاز فروش پیاز در سال 97 از پایتخت زعفران ایران و ...

the_title()

چگونه زعفران بکاریم

  زعفران گیاهی از خانواده زنبقیان است که از راه پیاز تکثیر ...

the_title()

آغاز فصل فروش پیاز زعفران 091

آغاز فصل فروش پیاز زعفران09151607982در سال 97 از 20 اردیبهشت ...

پشتیبانان

فروش پیاز زعفران قاین
پرداخت آنلاین
فروش پیاز زعفران قاین
فروش پیاز زعفران قاین
فروش پیاز زعفران قاین

فروش پیاز زعفران قاین مبارزه با موش مزارع زعفران