گل و گیاه قاسمی09151607982 – 09159643869 , عرضه مستقیم پیاز زعفران از پایتخت زعفران ایران و جهان(قاین)


عرضه مستقیم پیاز زعفران از پایتخت زعفران ایران و جهان(قاین) , عرضه مستقیم نهال زرشک از قاین پایتخت یا قوت سرخ

خانه » زعفران » دستورالعمل فنی خشک کردن زعفران
پرینت این پست پرینت این پست

دستورالعمل فنی خشک کردن زعفران



فرستاده شده توسط مرتضی قاسمی دسته ها : زعفران
0 votes
FavoriteLoadingافزودن به علاقمندیها

دستورالعمل فنی خشک کردن زعفران



1-  روش سنتی:

در این روش معمولاً زعفرانهای دسته بندی شده را در داخل سبد و با ظروفی مشابه که دارای سوراخهای ریزی است قرار می دهند و روی آن را با پارچه نازکی می پوشانند. . آنگاه این ظرفها را در اتاقی که دارای حرارت مناسبی است قرار می دهند و یا آنها را از سقف می آویزند هر چند روز یکبار دسته های زعفران را بر می گرداند تا خشک شوند.در صورت وجود آفتاب مناسب، بعضی از کشاورزان روزی چند ساعت ظروف زعفران را در سایه آفتاب قرار می دهند تا فرآیند خشک شدن تسریع یابد. زمانی که زعفران رنگ قرمز تیره به خود بگیرد و با فشار بین دو انگشت خرد شود می توان گفت که زعفران خشک شده است.



 

معایب روش سنتی :

طولانی بودن مدت زمان خشکاندن

افت کیفی محصول

افزایش امکان کپک زدگی                                                                                             

افزایش امکان آلودگی به انواع میکروبها

افزایش امکان آلوده شدن به مواد خارجی

تیره شدن زعفران های حاصله

بالابودن میزان رطوبت

 

 



۲. روش تستینگ (الک و هیتر) :

 



این روش به روش اسپانیایی نیز شهرت دارد، بواسطه ارزان بودن سیستم وحمایت های وزارت جهاد کشاورزی از روشهای معمول در میان کشاورزان می باشد. خلاصه مراحل کار به صورت زیر می باشد:



 کلاله های جداشده از گل به مقدار ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم را بلافاصله به توری های مخصوص منتقل و آماده خشکاندن می نماید. استقرار توری با فاصله معین بر روی منبع حرارتی که بتواند ۷۵ درجه گرما را به طور یکنواخت و غیرمستقیم در قسمت زیر توری و بدون برخورد شعله مستقیم تامین نماید. پس از تنظیم حرارت توری محتوی زعفران را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی دستگاه گذاشته و در این حالت به هیچ وجه زعفران دست زده نمی شود. پس از ۲۰ دقیقه توری خالی دیگری را روی توری محتوی زعفران قرار داده و هر دور توری را با هم برداشته طوری می چرخانند که زعفران به طور کامل در توری دوم تخلیه گردد. مجدداً توری را روی دستگاه قرار داده و پس از ۱۵ دقیقه همین عمل را تکرار می کنند. زعفران داخل توری خشک شده و بایستی به ظرف مخصوص نگهداری محصول منتقل شود. بهتر است زعفران خشک شده را از توری مستقیماً روی پارچه کاملاً تمیر تخلیه نموده تا زعفران کاملاً خنک شود. پس از خنک شدن زعفران را به ظرفی تمیز و محکم منتقل نموده و تا زمان عرضه به بازار در جای خشک و خنک نگهداری شود.



 



توزیع و فروش دستگاه خشک کن زعفران

 



ارسال از طریق اتوبوس وپست تیباکس. پرداخت وجه درب منزل نداریم. فقط کارت به کارت.

 



 3869 964 0915 مهندس  قاسمی

 

 

Hits: 189

فروش پیاز زعفران قاین فروش پیاز زعفران قاین مبارزه با موش مزارع زعفران
  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

نوشته های محبوب

the_title()

اتمام فروش پیاز زعفران در س

فروش پیاز زعفران در سال 97 به پایان رسید آغاز فروش ...

the_title()

ثبت نام در کارگاه آموزشی کش

آموزش کشت گلخانه‌ای زعفران به روش هواکشت یا ایروپونیک. : ✍ ...

the_title()

فروش پیاز زعفران , قیمت پیاز

 آغاز فروش پیاز در سال 97 از پایتخت زعفران ایران و ...

the_title()

نکات مهم درباره کاشت زرشك 091

کاشت زرشک: *خاک مناسب برای پرورش گیاه زرشک، خاکی آهکی با ...

the_title()

کاشت پیاز زعفران در گلدان

پیاز زعفران  را شما میتوانید در گلدان ، باغچه و ...

پشتیبانان

  • در سایت ما تبلیغ کنید
  • در سایت ما تبلیغ کنید
  • در سایت ما تبلیغ کنید
  • در سایت ما تبلیغ کنید
فروش پیاز زعفران قاین
پرداخت آنلاین
فروش پیاز زعفران قاین
فروش پیاز زعفران قاین
فروش پیاز زعفران قاین

مبارزه با موش مزارع زعفران